Opbevaringsrum hos Fyns Opbevaring er alle tørre, lune og videoovervåget. Vi har døgn åbent.

Leje af opbevaringsrum

Plads når du har brug for det!

Få et tilbud på leje af depotrum

10 + 13 =

På udkig efter billig opbevaring?

Opbevaringsrum til dit behov

Vi har nogle af Fyns billigste opbevaringsrum, målt på pris pr. kvm. Vores rum er indrettet bedst muligt, så du ikke skal bekymre dig om pladsen. Med højt til loftet. Og skulle du være i tvivl om, hvor meget plads du har brug for, så ring? Oftest har du brug for mindre plads, end du tror.

 

Opvarmet og videoovervåget

Hos Fyns opbevaring får du et tørt og opvarmet depotrum. Og skulle du frygte for dine ting, så er vores lager videoovervåget.

Opbevaringsrum tilpasset dine behov

Vi har flere forskellige størrelser opbevaringsrum. Derfor har vi altid et rum, der er tilpasset dine behov. Vi tilpasser også rummene til dine ønsker.

Leje af opbevaringsrum

Gjort nemt

Vi ønsker et netop koncept, som er til at forstå for vores kunder. Derfor er der ingen besværligheder ved leje af opbevaringsrum hos Fyns opbevaring.

Hos os kan du leje et opbevaringsrum i forskellige størrelser. Vi har opdelt vores lokaler i forskellige størrelser opbevaringsrum. Netop for, at du får billig opbevaring, og du ikke betaler for tomme kvm. Alle vores rum er tørre, opvarmet og videoovervåget. Der er nem adgang med bil, og giver af- og pålæsningsmuligheder indendørs. Samtidig har vi vogne, så du nemt kan fragte dine genstande til dit opbevaringrum.

Hos Fyns opbevaring har vi 6 standard opbevaringsrum, men har du specifikke ønsker, kan dette laves til dig.
Hos Fyns opbevaring har vi døgnåbent. Vi har en opkørsel, så nemt kan komme til dine ting.

Hvorfor leje af opbevaringsrum?

Du står måske i en situation, hvor du skal have pakket en bolig ned, og indflytningen i den nye bolig ikke lige passer ind. Du står med en masse møbler og inventar, og ikke har mulighed for at stille det ved familie.

Derfor kan det være en fordel at leje et opbevaringsrum hos Fyns opbevaring. Vi har højt til loftet, og du har derfor god mulighed for at afsat dine ting, og så de samtidig står et sikkert sted.

Måske er kælderen fyldt, eller motorcyklen skal vinteropbevaring. Her har vi pladsen.