Få et tilbud på vinteropbevaring

2 + 6 =

På udkig efter billig vinteropbevaring?

Vinteropbevaring giver mening for dig!

Ejer du en motorcykel, så frygter du sikkert vintermånederne! Med et vejr der tærer hårdt lak og mekanik. Især hvis dit transportmiddel ikke har mulighed for at stå indedøres. Derfor giver vinteropbevaring af din motorcykel mening for dig! Vores opbevaringsmuligheder er af rette størrelse for din motorcykel.

 

Opvarmet og videoovervåget

Hos Fyns opbevaring får du et tørt og opvarmet depotrum. Og skulle du frygte for dine ting, så er vores lager videoovervåget.

Billig depotrum

Du får hos os, et af fyns billigste depotrum målt i pris pr. kvm. I vores depotrum er der højt til loftet, og du er derfor ikke begrænset af lange møbler som en sofa.

Opbevaringsrum hos Fyns Opbevaring er alle tørre, lune og videoovervåget. Vi har døgn åbent.

Opbevaringsrum tilpasset dine behov

Vi har flere forskellige størrelser opbevaringsrum. Derfor har vi altid et rum, der er tilpasset dine behov. Vi tilpasser også rummene til dine ønsker.

Let og overskueligt

Vi har indrettet vores hal, så det er let og overskueligt at komme frem til dit opbevaringsrum. Vi har også vogne, hvis der skal fragtes tunge ting.

Hvorfor vinteropbevaring?

Efter at have nydt forår og sommer på ryggen af din motorcykel, så kan vinterperioden virke uendelig. Hvornår kan du få lov til at køre igen? Hvad nu hvis din motorcykel ikke starter igen til foråret? Hvad hvis der rust i, fordi den har stået i regn og slud hele vinteren?

Henstilling af transportmiddel i vintermånederne kan være pladskrævende, og kan i mange tilfælde være direkte farligt. For har du ikke en overdækket plads, hvor der er tørt og varmt, kan det have store konsekvenser. Du vil jo gerne kunne køre igen til den nye sæson?

Vintercover er ikke nok

Oftest er vintercover til din motorcykel ikke nok til at beskytte mod vejret. Undervogn, stel og hjul står helt ubeskyttet mod regn og sne, som på sigt vil føre til større reparationer.

Hos os kan du få din MC vinteropbevaret i tørre, lune og videoovervåget opbevaringsrum.
Hos Fyns opbevaring har vi 6 standard opbevaringsrum, men har du specifikke ønsker, kan dette laves til dig.

Vinteropbevaring hos

Fyns Opbevaring

Slip for alle disse bekymringer med vinteropbevaring hos Fyns Opbevaring. Når du vinteropbevarer hos os, er du sikret, at den står tørt og lunt i et sikkert og videoovervåget opbevaringsrum.

Og skulle du ville ned og ville putte den i løbet af natten, så har du også mulighed for det. For vi har nemlig døgnåbent.

– Spar tid og energi ved klargøring til sæsonstart ved vinteropbevaring.

– Undgå større slid på din motorcykel ved en vinteropbevaring.

– Din motorcykel står sikkert i videoovervåget, tørt og varmt opbevaringsrum.

– Bibehold værdi på motorcykel.